Watch me as i fall

Där stod jag, packad som ett svin inne på en toalett på någon fest någonstans. Där stod jag när du ringde. Det var dolt nummer, och av rädsla att det skulle vara mina föräldrar gick jag in på den tysta, ensamma toaletten för att svara. Men det var inte min mammas röst, det var din. "Tja, det är *******"
Egentligen kommer jag inte ihåg vad du sa, möjligtvis på grund av chocken av att höra din röst; vi hade trots allt inte sagt ett ord till varandra sedan alla hjärtans dag, men också för att jag var så innerligt dum att jag lite tidigare hade halsat vodka direkt ur flaskan. Om jag inte minns helt fel så frågade du vad jag hade för mig, jag svamlade fram ett par ord innan samtalet avslutades och jag gick iväg och förträngde det hela genom att kyssa någon annans läppar.
Lite senare fick jag ett sms där det stod "Vill du ses imorgon?<3", mitt svar blev kort och gott ett enkelt nej. Han får tolka det som han vill, tänkte jag. "Nej" som i "aldrig mer ditt svin", eller "nej" som i "jag har andra planer imorgon".
Jag fick inget svar på det smset... jag vill nog inte ha något svar heller. Jag vill bara ha dig bort från mig, utan att du ska träffa någon annan eller ens sluta tänka på mig, och det illa kvickt. För varje gång jag hör din röst är det som att falla på nytt.
Är den här besattheten ens normal?!

Såklart

Vad hade jag förväntat mig? Klart det inte skulle vara du och jag idag. Det var meningen att det skulle sluta så och ödet ställde in det i sista sekund. Jag visste nog det innerst inne hela tiden, bara ovillig att erkänna det för mig själv. Du sa, vi får ses i veckan istället - som vanligt när det passar dig.
Jag tänker inte träffa dig i veckan. Jag tänker ta steget och sudda bort dig som om du aldrig ens blivit till. Jag ska göra det med stil och hur svårt det än är, så ska inga tårar fällas för dig igen. Jag ska gå vidare, lyckas hitta någon som är bättre än dig, hur svårt det än kommer att bli. Livet är hårt och ibland måste man ta beslut som antagligen kommer att svida för stunden men göra så mycket nytta i längden...
Du kommer aldrig nånsin få reda på alla dessa texter, alla drömmar, alla tårar, all tankemöda. Du kommer aldrig få reda på hur du med året lyckats bryta ner mig bit för bit. Det är under min värdighet.
Så *******, nu händer det - jag tar steget. Att säga nej istället för ja... nu händer det.
Goodbye my almost lover, goodbye my hopeless dream. I'm trying not to think about you, can't you just let me be? So long, my luckless romance. My back is turned on you. I should've known you'd bring me heartache, almost lovers always do...

Stiga på, aldrig tveka en minut

Du hör av dig när det passar för dig, du skyller ifrån dig och säger att du tycker jag verkar ointresserad, du frågar om vi ska träffas och när det inte passar för mig vänder du på det och får det att låta som att jag inte vill ses. Egentligen leker du med mina känslor precis som alla andra gånger, men vet du? Jag är okej med det. Det är värt dom timmarna av lögner jag får med dig... Du är så bra på att spela och att du ändå slösar denna dyrbara tid bara för att träffa mig måste betyda något. (Ser ni? jag slutar aldrig tro)
Min alla hjärtans dag ska spenderas i en lägenhet på söder med pojken jag varit helt såld på i snart ett års tid, egentligen är beslutet inte riktigt klokt men jag kan inte komma på ett finare sätt att fira denna dag på...

RSS 2.0